Een geslaagd Atelier in Beeld-weekend?

Deze tips zetten je op weg

Het komt nu wel heel dichtbij: tijdens het weekend van 13, 14 en 15 mei 2022 vliegen de deuren van meer dan 1300 ateliers in Vlaanderen en Brussel open. Het wordt een uitgelezen moment om verrassend beeldend werk te ontdekken en binnen te stappen in werkplekken die je anders niet te zien krijgt. Last van keuzestress? Deze tips zetten je op weg.

Meer dan 1800 kunstenaars staan tijdens Atelier in Beeld klaar om je rond te leiden in hun atelier en te vertellen over die magische plek, waar ze op ideeën broeden, schetsen maken en nieuwe technieken uitproberen. Welke kunstenaar wil je ontmoeten, naar welke discipline gaat je voorkeur uit?

Graag een tip?
Op deze BLOG vind je naast knappe atelierbeelden en videoportretten van deelnemende kunstenaars ook tips door deelnemende kunstenaars. Zij geven enkele parels van ateliers prijs die in hun buurt te bezoeken zijn tijdens het feestweekend.

Verse inspiratie op Instagram 
Hou je smartphone dichtbij en volg Kunstwerkt op Instagram. Want ons team is tijdens het ‘Atelier in Beeld’-weekend uiteraard ook op pad. We posten foto’s en video’s van de bijzondere ateliers die we door heel Vlaanderen en Brussel bezoeken.

We wensen je een inspirerende ontdekkingstocht!
 

Atelier Zeven, Gent. Foto: Evenbeeld
Auteur
Ward Desloovere