-
Sint-Niklaas

Een sterke foto kan je beeldend werk een stevige meerwaarde bezorgen. Tijd om je werk mooi in beeld te brengen tijdens een inspirerende workshop.

Hoe fotografeer je een schilderij, ets, tekening, beeldhouwwerk, installatie, textielwerk,…?
Hoe stel je je kunstwerk op? Wat doe je met het licht en met de achtergrond?
Hoe breng je je atelier op een interessante manier in beeld?

Een sterke foto kan je beeldend werk een stevige meerwaarde bezorgen. Tijdens deze workshop leer je je werk en een ruimte mooi in beeld te brengen. Ga aan de slag met een smartphone of eenvoudig digitaal toestel. Fotografe Eva Donckers toont je de belangrijkste elementen waarmee je rekening moet houden bij het fotograferen. Ze stuurt je naar huis met een heleboel bruikbare tips. En ook al heb je geen of weinig ervaring met fotograferen: je zal versteld staan van de resultaten.

Eva Donckers behaalde haar master fotografie aan LUCA School of Arts te Brussel. Momenteel werkt ze als freelance fotografe voor magazines (oa. De Standaard, Tmagazine, Knack,...). Daarnaast schrijft en fotografeert ze over ateliers bij zowel nieuwe als gevestigde fotografen voor BREEDBEELD magazine. Ze exposeerde met haar werk in diverse tentoonstellingen en nam deel aan residenties in zowel binnen- als buitenland.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 21 januari 2023 van 10u tot 13u
Waar: d'Academie beeld Sint-Niklaas. Boonhemstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
Prijs: 25 euro

Koop je ticket

Woon je niet in de buurt van Sint-Niklaas? We organiseren deze workshop ook in Oostende.
Zin in meer workshops of sessies?

Dit najaar organiseren we ook een infosessie rond vergoedingen (Gent) en een infosessie rond vzw's (Antwerpen).