-
Grimbergen

Zelforiëntatie is een belangrijk aspect van het kunstenaarschap. Tijdens deze sessie van Geoffrey De Beer staan we stil bij je wie je bent als kunstenaar, bij je kerntalenten en je toekomstvisie. Deze sessie maakt deel uit van de zesdelige reeks Parcours.

Zelforiëntatie is een belangrijk aspect van het kunstenaarschap. Wie ben je als kunstenaar? Wat is je biotoop, welke positie neem je in? Wat vind je belangrijk en hoe wil je naar buiten komen met je werk? Tijdens deze sessie staan we stil bij je kerntalenten en je toekomstvisie. Door het maken van een vision board krijg je een helder beeld van je eigenheid als kunstenaar.

Over Parcours

Onze ‘Parcours’-reeks is intussen een vaste waarde: tijdens dit zesdelig traject wordt je één zondag per maand ondergedompeld in een interessant thema. Over je portfolio samenstellen, je werk op een professionele manier delen of tentoonstellen. Maak je al een tijdje beeldend werk? Dan is deze ‘masterclass’ iets voor jou: stapsgewijs word je gevoed met inspiratie van verschillende docenten en zet je nieuwe stappen.
Voor deze nieuwe editie kan je voor het eerst inschrijven per sessie. Kies één sessie, pik er enkele uit of ga all in en schrijf je in voor de volledige reeks!


Bekijk alle sessies van de reeks Parcours hier.

Over de docent

Geoffrey de Beer is kunstenaar en galeriehouder van de Base-Alpha Gallery in Antwerpen. Hij cureert ook exposities, doceert aan de academie van Mechelen en geeft regelmatig infosessies rond verschillende aspecten in het naar buiten komen met beeldend werk.

Wanneer? Zondag 29 januari van 10u tot 15u (met middagpauze)
Waar? CC Strombeek (Grimbergen), Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever
Hoeveel kost het? 40 euro per sessie
Een volledige reeks (5 sessies + 2 online coachingsgesprekken) kost 175 euro.
Vragen? Stel ze aan annemie@kunstwerkt.be

Koop je ticket