Painting Nights #5

vrijdag 27 augustus - Stormkop (Droogdokken) Antwerpen

Painting Nights is jouw schildersatelier voor één avond op een bijzondere plek. Nu we eindelijk terug samen kunnen schilderen, trekken we er deze zomer op uit voor zomerse Painting Nights. Voor de zomereditie zetten we onze schildersezels op bij Stormkop, een bijzondere plek in een industriële omgeving die maritiem erfgoed ademt. Kom mee schilderen bij zonsondergang!

© Jules Terlingen

Voor de zomereditie trekken we naar Stormkop, een creatieve doe- en ontdekkingsplek voor kinderen en jongeren en een bijzondere plek in de Droogdokken van de Antwerpse haven. Laat tijdens deze artistieke expeditie de ontdekkingsreiziger in je los en gooi je anker uit in deze scheepswerf, met zicht op grootse oude schepen en het hypermoderne Havenhuis. Turend naar de haven heb je een hele avond de tijd om te schilderen in open lucht, tot de schemering valt. Voor alle duidelijkheid: we gaan die avond niet varen, de beste stuurlui staan zoals altijd aan wal. Het resultaat van je werk is bovendien niet belangrijk: bij Painting Nights primeert het schilderplezier op een inspirerende plek. Schilder en docent Florien Allemeersch navigeert je, als je dat wenst, door de avond en staat klaar met feedback en goede raad.

© Jules Terlingen

PRAKTISCH

WANNEER? Vrijdag 27 augustus 2021 van 17u30 tot 22u00
WAAR? Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen.  

TICKETS: Een ticket kost 15 euro  
Inbegrepen: kleine hap (bereid door de volkskeuken van Stormkop), twee drankjes, schildersezel ter beschikking, een docent die je tips geeft als je dat wenst en schilderplezier op een unieke locatie 
Belangrijk: je schildersmateriaal (penselen, verf, doek, papier...) breng je zelf mee.  
Sponsoring: Royal Talens

VERVOER? Alle info over de bereikbaarheid van Stormkop vind je hier
VRAGEN? magalie@kunstwerkt.be