Atelier Hendrik Vermeulen. Foto: Evenbeeld

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Nu bij Kunstwerkt

Benieuwd naar wat je nu kan doen? Abonneer je op Kunstletters, stuur ons je tekening voor Discover monthly of je favoriete tekenopdracht voor A paper / a day.

  Een inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

  Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Ontdek hier onze vormingen, sluit een expoverzekering af of koop een sokkel.

  Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

  Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

  Recente berichten

  Alle
  Bevat taxonomieterm

  Sokkels

  Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

  Verzekering

  Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.

  Een merkwaardig, wonderlijk beeld siert de cover van Kunstletters #021. 'Applausibel' van Sven Boel vraagt je vriendelijk om medewerking én speelt met je verwachtingen.

  Kunstletters #021 is er: dat willen we uiteraard vieren. Met jou. Wees welkom in het atelier van Sven Boel, voor een ontmoeting met vier kunstenaars die in het nieuwe nummer prijken.