Kunst in beweging: teken tijdens Dansstorm. Foto: Sahar Khosravi.

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Nu bij Kunstwerkt

Eet en teken mee tijdens de Eat & Draw in solidariteit met Palestina, vier de tiende editie van Painting Nights mee vanop het ijs of stel tijdens een workshop je eigen portfolio samen.

Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Ontdek hier onze vormingen, sluit een expoverzekering af of koop een sokkel.

Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

Een inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

Recente berichten

Alle
Bevat taxonomieterm

Ons avondlijk schildersatelier Painting Nights blaast binnenkort tien kaarsjes uit. Om dat in gepaste winterse stijl te vieren, binden we de schaatsen aan en trekken we op zaterdag 9 december richting Kristallijn Gent.

Sokkels

Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

Verzekering

Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.

Dit najaar zoeken Kunstwerkt en het textielmuseum Texture met het project 'Draad' de verhalen, herinneringen of tradities die in jouw beeldend werk zijn verweven. Draad is meteen ook het thema van dit nummer van Kunstletters. Ontdek kunst waar draad de ho